AMARAN WDEC !!

KRIM INI BAKAL MENINGGALKAN KESAN PELIK!! 

TOLONG JANGAN PAKAI!

women desire essential cream wdec testimoni review

 

Awak2 sanggup ke nak terima kesan dan akibat seperti ini?
Kesan ‘pelik’ yang berlaku kepada si pemakai wdec….

 

testimoni wdec

✔ Wajah cerah, tegang & glowing
✔ Wajah bulat jadi V shape
✔ Tona kulit badan cerah sekata
Badan Cergas bertenaga
✔ Tiada kesakitan datang bulan & teratur
✔ MISS B dan MISS V mantap power (fuuhhh!)
✔ Keinginan intim mendadak naik 100% !
✔ MOOD 100% berubah “senang hati”
✔✔ Dannnn… yg 99% itu juga confirm repeat order lagi dan lagi kerana jatuh cinta!

Putih Gebu Flawless

 

testimoni women desire essential cream wdec

testimoni women desire essential cream wdec

testimoni women desire essential cream wdec

testimoni women desire essential cream wdec

testimoni women desire essential cream wdec

testimoni women desire essential cream wdec

testimoni women desire essential cream wdec

 

Banyak lagi akibat dan kesan kepada pemakai WDEC! Jika awak2 berani jom cuba dan sertai kenikmatan yg kami rasai sebagai pengguna WDEC.

women desire essential cream wdec testimoni review

 

Testimoni WDEC

Testimoni WDEC

 

Bukan setakat flawless tp wdec juga membantu mengawal berat badan anda! Kini tak susah lagi nk dapatkan berat badan ideal!

 

 

Testimoni WDEC cream

Testimoni WDEC cream

Testimoni WDEC cream

Testimoni WDEC cream

Testimoni WDEC cream

Testimoni WDEC cream

Testimoni WDEC cream

Testimoni WDEC cream

Testimoni WDEC cream

Testimoni WDEC cream

 

AJAIB?? Ya! memang sangat ajaib! Benar bagai dikata, dah cuba sure jatuh cinta!

 

Memang kenalah dengan tagline dia…. STAY YOUNG & SEXY… aaawwwww!!

 

1001 KEAJAIBAN dalam 1 botol kecil. memang 100%puas hati lah!

 

testimoni women desire essential cream wdec

testimoni women desire essential cream wdec

testimoni women desire essential cream wdec

testimoni women desire essential cream wdec

testimoni women desire essential cream wdec

—————————————

”Saya tiada masalah muka sangat pun.. cumanya nampak macam lebih tua dari umur sebenar.. kusam, lesu, pucat. masalah dalaman pula mmg worst sangat. Selepas memakai WDEC sampai sebulan, pelbagai masalah saya LENYAP !

 

“Kini muka saya semakin tegang, cerah dan berseri. Senggugut juga telah tiada. Keputihan semakin berkurang dan paling seronok berat semakin menurun. Saya amat berpuas hati dengan WDEC

 

——————————-

Haaaa itulah salah satu testimoni yang kami terima daripada pengguna kami.

 

Syukur, rata-rata pengguna kami mendapat pelbagai manfaat daripada krim AJAIB ini.

 

 

TAHUKAH ANDA? KEBANYAKAN MASALAH YANG ANDA HADAPI SEBENARNYA BERPUNCA DARIPADA MASALAH HORMON YANG TIDAK STABIL DALAM BADAN ANDA. WDEC ADALAH KRIM TERAPI HORMON YG BOLEH MENSTABILKAN HORMON ANDA. APABILA HORMON STABIL, SEGALA MASALAH DI BAWAH AKAN LENYAP…

 

Testimoni Wdec

 

Inilah bukti manfaat lain yang anda bakal perolehi

 

Testimoni Wdec

 

Testimoni WDEC cream

Testimoni WDEC cream

Testimoni WDEC cream

Testimoni Wdec

—————————————

Tunggu apa lagiii.. Ni haaa kami nak bagi harga kasih sayang 100% kalau anda nak beli WDEC dengan kami!! Anda jimat sehingga RM 60 !!!

Anda akan mendapat PERCUMA –

✅ POSTAGE / KOS PENGHANTARAN

✅ FREE GIFT 

✅ FREE GUIDE

Dapatkan “WDEC” ini di depan pintu rumah anda

dalam 1-3 hari tanpa bayar sebarang kos pos !

HARGA ASAL RM95

!! DISKAUN PELUK CIUM !!

1 X WDEC RM 95

2 X WDEC RM 190 + FREE GIFT

3 X WDEC RM 75/unit + FREE GIFT

 

Anda jimat sehingga RM68!!

 

 

Promosi boleh tamat bila bila masa dari sekarang

 

 

TEMPAH SEKARANG!

>>>>> SMS WD25 dan hantarkan ke 011 32365521

>>>>> SMS WD25 dan hantarkan ke 011 32365521

>>>>> SMS “WD25” dan hantarkan ke 011 32365521

 

testimoni women desire essential cream wdec

testimoni women desire essential cream wdec

Promosi SEDANG berlangsung. Kalau rasa nak berjimat,

SMS/WHATSAPP 011 32365521 sekarang! 

.

Jangan risau kerana Women Desire Essential Cream telah mendapat kelulusan KKM!

 

Gambar di bawah buktinya. Anda boleh cek sendiri di laman web KKM. WDEC juga dijamin halal serta selamat!

WDEC KKM NOT 150404824K

wdec kkm

 

 

Cara-cara penggunaan:

 

Cara guna wdec

Calitan di nadi pada kedua dua pergelangan tangan dan leher serta bawah pusat (bagi wanita yang tidak mengandung) dua kali sehari selepas mandi

 

Jaminan wang dikembalikan sekiranya tidak original!

 

 

Sertai kempen 1 wanita 1 WDEC dan share feedback2 & pengalaman anda guna WDEC. Mungkin feedback anda terpilih untuk menang hadiah menarik dari saya.. Siapa tau kan..

Bahan-bahan dalam krim Women Desiree Essential Cream

 

☘Ekstrak Pueraria Mirifica – Bertindak sebagai penstabil hormon estrogen anda

☘Ekstrak Akar Tree Peony – Bertindak sebagai antibodi

Arbutin – Ekstrak berberry yang boleh mencerahkan kulit serta sebagai agen anti penuaan.

Saxifraga Sarmentosa Extract – Memutihkan kulit secara semula jadi, mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibat parut jerawat.

☘Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis – Menyerap sinaran UV serta melindungi anda dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat.

Cetearyl GlucosideMenjaga kelembapan kulit anda dari kering.

GlycerinMenghilangkan kesan parut kulit anda.

Glutathione – Agen anti penuaan dan kanser

NiacinamideVitamin B3 yang berfungsi mengekalkan kelembapan kulit.

Cetearyl Glucoside – Mengekalkan kelembapan dan menganjalkan kulit.

Dimethicone Topical – Mempercepatkan proses pertumbuhan sel kulit serta melindungi kulit dari kekeringan.

Hidrolyzed Sesame Protein – Menjadikan kulit licin lembut dan anjal.

Xylitylglucoside – Melembabkan serta mempercepatkan proses pertumbuhan kulit yang baru sehingga dapat memeberhentikan pendarahan dengan segera.

PhenoxyethanolMengeluarkan toksik yang terperangkap didalam tubuh badan.

Aminopropyl Ascorbyl Phosphates – Agen antioksida yang melambatkan proses penuaan

 

Share This

Share this post with your friends!

Like Pakar Kulit Putih Gebu

dan dapatkan PROMOSI MELELEH sekarang!

You have Successfully Subscribed!