Perlaking ialah satu ramuan makanan kesihatan untuk wanita yang inginkan kulit kelihatan putih, gebu, dan bebas jerawat. “Perlaking” mengandungi 3 bahan utama iaitu Serbuk Mutiara Filipina, Kolagen Ikan Salmon dan Acid Hyaluronik Gred A.

TAK TAHU NAK BUAT MACAM MANA BILA “JERAWAT” DATANG TIAP-TIAP BULAN?

NAK KULIT CANTIK, FLAWLESS DAN GEBU TANPA PAKAI MAKE UP?

SAY “BYE-BYE” TO JERAWAT DALAM 7 HARI!

 

Bila muka tak rata dan berbukit ni, ramai orang pandang sebelah mata je. Kadang kita rasa sedih sampai kita kurang keyakinan diri. Bukan kita nak macam ni pun… Jerawat tu datang sendiri tanpa rela..

Lagi pedih, dah habis banyak duit beli produk itu, produk ini.. Tapi satu pun tak berhasil. Lagi teruk adalah bila salah pakai produk. Perlaking insyaAllah selamat diambil dan tiada kesan sampingan pada masa akan datang. Kualitinya juga jauh lebih tinggi daripada harga yang anda patut bayar!


Perlaking Serbuk Mutiara – New Packaging

Kotak Perlaking (6)

❤ Kehebatan Perlaking Serbuk Mutiara ❤

 Collagen No. 1 Di Malaysia (4 in 1) 

➜ Menghilangkan jerawat, jeragat dan bintik hitam

➜ Memutihkan wajah, tangan dan seluruh badan

➜ Memudarkan parut dan bekas jerawat

➜ Membuat kulit anda lebih anjal dan tegang

 

Anda tak perlu susah2 nak dapatkan kulit bebas jerawat ni sebab PERLAKING ni memang membantu masalah kulit berminyak, jerawat dan jeragat yang anda alami..

Macam mana saya begitu yakin yang Perlaking boleh membunuh jerawat dan jeragat?

FAQ Perlaking (8)

Perlaking diperbuat daripada SERBUK MUTIARA FILIFINA yang bersifat antiradikal bebas yang mana boleh melawan segala toksin dalam badan serta membunuhnya. Hasilnya jerawat mudah ditewaskan dan kulit jadi lebih cantik dan tanpa cela.

 

KOLAGEN IKAN SALMON yang terdapat dalam Perlaking menyerap lebih pantas ke dalam sel kulit dan meransang penghasilan kulit baru menghasilkan kulit wajah lebih halus dan gebu.

 

ACID HYALURONIK GRED A boleh meransang penghasilan kolagen dalam badan serta bertindak balas dengan vitamin C untuk menghilangkan kedutan, parut dan jeragat disamping boleh melembapkan kulit.

Perlaking Model

Kelainan Perlaking Serbuk Mutiara Dengan Produk Lain??

★ Melembapkan kulit dalam masa 24 jam

★ Membuatkan kulit semakin flawless, gebu dan glowing seolah-olah memakai makeup

★ Kulit menjadi putih kemerahan dalam tempoh yang SANGAT singkat

★ Jeragat semakin pudar seawal pengambilan

★ Jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang

★ Parut pada kulit akan dirawat dan perlahan-lahan akan pudar

★ Mengecilkan pori-pori muka dan membuang black head ★ Kulit awet muda, tegang dan cantik

Siapa Team Putih Gebu?

Kami telah menjalankan perniagaan online sejak tahun 2012 lagi iaitu hampir 4 tahun! Kami telah melakukan banyak transaksi, pengeposan dan packaging untuk di pos ke seluruh Malaysia. Kami support produk keluaran tempatan!

ssm-belurish650-watermark

Ini adalah testimoni sebenar!

Bukan diadakan-adakan seperti produk lain. Perlaking telah terbukti berkesan dan serbuk mutiara filipina amat dipercayai oleh golongan bangsawan Cina sebagai bahan pemutih dan awet muda dalam menjaga kecantikan kulit.

Testimoni Perlaking jerawat kecut (12)

Testimoni Perlaking jerawat kecut (2)

Testimoni Perlaking Jerawat kecut (16)

Testimoni Perlaking jerawat kecut (6)

Testimoni Perlaking jerawat kecut (10)

Testimoni Perlaking jerawat kecut (5)
Testimoni Perlaking jerawat kecut (13)

Testimoni Perlaking jerawat kecut (14)

Testimoni Perlaking jerawat kecut (15)

Testimoni Perlaking jerawat kecut

Testimoni Perlaking jerawat kecut (8)


Apa kata pengguna “Perlaking”?

“Selepas 5 hari makan Perlaking without fail jerawat memang takde.. Rasa plak masam2 manis. Yum2 sedap.”

“Kita turun 3kg mkn perlaking.. Seluar pun dah longgar dah..

“3 hari je makan dah nampak effect muka cerah n serius nmpk glowing u.…lg 1 baru 5 hari makan perlaking susut 2kg padahal i xda pun nak diet2 …hahahaha mmg best..”

“Biasanya bila nak period akan ada jerawat besar timbul…..ni xde…..yang ada pun kecik2 je….. Tu pun tak lama tumbuh dalam 2 hari dah kecut..


Siapa Pengguna Perlaking?

 

Perlaking Cover (4)  Perlaking Cover (7)  Perlaking Cover (10) Perlaking Cover (11) Perlaking Cover (15) Perlaking Cover (29) Perlaking Cover (30)


Harga asal sebenar “Perlaking” adalah RM160.

Namun promosi masih lagi terbuka untuk yang benar-benar berminat sahaja. Kami beri harga kasih sayang iaitu RM120 dengan diskaun sehingga RM40!

Mungkin anda rasa masih belum mampu tapi sabar.. Kami beri lagi anda percuma postage dan free gift untuk yang menempah awal. Freegift ini adalah limited dan hanya untuk yang terawal menempah sahaja.


📢 Kehebatan Perlaking 📢

➜ 1 hari akan rasa kulit semakin lembap

➜ 3 hari untuk lihat jerawat kecut

➜ 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri

➜ 14 parut pudar dan kulit semakin gebu

➜ 28 hari lahir kulit selembut bayi di seluruh badan

 


100% jaminan wang dikembalikan sekiranya anda membeli dengan kami. Kami akan pulangkan duit anda tanpa banyak soal sekiranya produk ini tidak memberi sebarang kesan untuk anda. Saya akan bayar balik setiap sen yang anda labur untuk dapatkan kulit yang lebih cantik, sihat dan gebu.

Sekali lagi diingatkan bahawa Free Gift adalah limited hanya untuk yang terawal sekiranya stok masih ada.

Harga promosi iaitu RM120 boleh dinaikkan pada bila-bila masa sahaja. Sekiranya anda benar-benar mahu ubah diri anda supaya cantik luar dan dalam… Tawaran ini adalah tawaran terbaik untuk anda!

Anda dapat 4 keistimewaan dalam 1 harga. Perlaking + Percuma Poslaju + Free Gift* + Cantik.

Harga asal RM160. Harga promosi RM120.

Anda jimat: RM160 – RM120 = RM40

 

PROMOSI PACKAGING BARU BERHOLOGRAM: RM120 SAHAJA

 

DIJAMIN 100% ORIGINAL

Bersedia untuk dapatkan Perlaking?

whatsapp_putihgebu_500

atau

SMS “PK40” DAN HANTARKAN KE 012-9095780

SMS “PK40” DAN HANTARKAN KE 012-9095780

SMS “PK40” DAN HANTARKAN KE 012-9095780

SMS “PK40” DAN HANTARKAN KE 012-9095780

 

Tawaran diskaun RM40 ini boleh tamat pada bila-bila masa. Harga Perlaking boleh naik ke harga asal RM160. Bayangkan kalau anda tidak buat belian hari ini.. Sanggupkah anda untuk membayar tambahan RM40 pada masa akan datang? Anda bukan sahaja rugi duit tapi anda rugi masa! Anda rugi masa mencuba produk lain yang tidak dijamin keberkesanannya dan boleh membuat masalah anda lebih teruk.

 

Pss: Percuma postage + Free Gift menanti anda.. Whatsapp “PK40” dan hantar ke 012 9095 780 sekarang.


Tengok Lagi Testimoni Ni..

“Sis produk ni mmg ajaib lah! Jerawat,parut semua da hilang. Keluar rumah tak pakai mekap pun tapi semua tegur kulit gebu gebas! Macam tak percaya je bole dpt kulit melepak macam ni. Thanks PERLAKING!” -Cik Salina,Perak.

 Apa tunggu lagi? Hantar kod “PK40” untuk dapatkan KOD DISKAUN sehingga RM40!

mesej

Ketahui rahsia untuk dapatkan kulit bebas jerawat disini http://www.wikihow.com/Have-an-Acne-Free-Face.

 

 

Masukkan Code "luvputihgebu" untuk dapatkan PERCUMA POS..

Saya nak diskaun RM40
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Like Pakar Kulit Putih Gebu

dan dapatkan PROMOSI MELELEH sekarang!

You have Successfully Subscribed!