Lindskin Serum Original

PSSSTTT!!! RAHSIA KECANTIKAN KINI TERBONGKAR!

LINDSKIN300

Haaa…. nak kulit licin, cerah dan glowing ala-ala retis gittew…???

 

“Dah mcm2 produk saya guna.. tapi masih takde perubahan.. pedih n gatal je rasa muka saya nih..rasa x selesa”

“Lepas guna Lindskin Serum ni… Suami tak habis2 puji muka saya… Bahagianya rasa Allah je yang tahu..”


Mari saya perkenalkan satu formulasi khas untuk anda yang boleh buat anda tak segan nak selfie 1000x punnn… Pakai 1 produk ni je. Takde set2 dah.. Kan leceh kalau ada set2 bagai. Cukup sebotol ni boleh jadi LICIN GEBU macam ni. InsyaAllah… cuba dulu baru tau.

12705707_1671209676486649_4406980632649762690_n 12804907_1678251309115819_2644969788494086710_n

Adakah anda termasuk dalam golongan di bawah?

Kulit kering dan kusam

Pori-pori terbuka besar

Malas pakai makeup tebal 1 inci

Takde masa nak jaga muka, nak jaga anak2 suami lagi

 

Kalau anda nak tahu, Lindskin Serum ni baru sahaja dikeluarkan pada bulan Disember 2015 tapi hampir 10k unit telah terjual sebab kesan produk ni sangat memberansangkan! Muka anda akan glowing, halus dan tak kusam dah. Jom tengok kelebihan Lindskin Serum di bawah ni..

Kelebihan Lindskin Serum?

MUKA NAMPAK GLOWING DAN GEBU

PORI TERTUTUP LICIN

MEMBUNUH JERAWAT & JERAGAT

TONA WAJAH LEBIH SEKATA

KULIT TEGANG N LEMBAB

Tak terkira banyaknya testimoni yang puas hati dengan produk kami.. Antaranya..

“Alhamdulillah..family bakal mertua pun puji kulit saya smakin cantik dan glowing.. saya mmg nak amalkn Lindskin Serum smpai bila2!!”

“Bila tengok balik gambar2 lama.. saya rasa mcm bukan diri saya.. muka pucat, kulit kusam, jerawat sana sini.. tapi skrg tak lagi.. kulit halus n gebu je.. terima kasih “Lindskin Serum”!”

 

 TESTIMONI

Lindskin Serum

Lindskin Serum

Lindskin Serum

Lindskin Serum

Lindskin Serum

Lindskin Serum by Putih Gebu (8)

Lindskin Serum

Lindskin Serum

Lindskin Serum

Lindskin Serum

Lindskin Serum

Lindskin Serum

Lindskin Serum

 

Tunggu apa lagiii… Ni haaaa… kami nak bagi PROMOSI HEBAT kalau anda beli “Lindskin Serum” dengan kami!! Anda jimat sehingga RM26

.

Anda akan dapat PERCUMA POSLAJU/GDEX

Tak cukup dengan percuma poslaju?

Kami nak bagi kod voucher diskaun istimewa buat anda sebanyak RM9!

“Dapatkan Lindskin Serum ini di depan pintu rumah anda dalam 1-3 hari tanpa bayar sebarang kos pos!”

FREE-SHIPMENT

Harga Asal RM149

!! DISKAUN MELELEH !!

FREE POSTAGE KE SEMENANJUNG

1 X BOTOL RM140

2 X BOTOL RM270 RM250*

*Promosi boleh tamat pada bila2 masa… 

(Anda jimat RM55)

Tempah Sekarang!

>>>> SMS “LS35 ” dan hantarkan ke 012 9095780

>>>>SMS “LS35 ” dan hantarkan ke 012 9095780

>>>>SMS “LS35 ” dan hantarkan ke 012 9095780

Bahan-bahan semulajadi dalam Lindskin Serum:

  • Berry dan lidah buaya
  • Aqua
  • Propylene glycol,
  • Minyak zaitun Unsaponifiable
  • Cetyl alkohol
  • PEG lilin lebah
  • Dimethicone
  • Ekstrak Aloe Barbadensis Leaf
  • Ekstrak sativus Cucumis (timun)
  • Citrus ekstrak medica limonium (kulit lemon)
  • Sodium cocoamphoacetate
  • Benih Rubus Fructicosis (Black Berry) Vaccinium minyak biji macrocarpon (Cranberry)

 

Jangan risau kerana Lindskin Serum telah mendapat kelulusan KKM! Gambar di atas buktinya. Anda boleh cek sendiri di laman web KKM. Lindskin juga dijamin halal serta selamat.

kkm

No KKM:
(NOT151103759K)💯

12308343_1650207738586843_3052014463446112891_n

12540699_1665047877102829_4330779921714521956_n

12219592_1645917599015857_4013840090362181629_n

12729156_1678220225785594_9201597857623357468_n

APALindskin Serum YANG ANDA INGINKAN PADA “LindSkin Serum ini”? 😱

▶️ 100% HALAL💯
▶️ 100% SELAMAT💯

▶️ 100% SEMULAJADI
▶️ 100% BERKESAN👍
▶️ 100% TIADA PENGELUPASAN😆
▶️ 100% TIADA BAHAN KIMIA❌
▶️ 100% LULUS KKM dan HALAL💯

 

Kini anda dah jumpa produk penjagaan kulit muka 360% puas hati..

Brand: Dewisha
Nama produk: LindSkin Serum
Tag line: KEREMAJAAN BERMULA DISINI.
Indentiti: Serum DaDa
Keistemewaan: EFFEKTIF 30 saat!!
Positioning: Serum hybrid wanita
Nama Produk LindSkin serum
Produk jenis Cecair

 

Cara-cara Penggunaan 👇👇👇👇👇👇👇

🍓Sapuan di seluruh permukaan Kulit muka 2 kali sehari

🍓Sapuan selepas mandi atau selepas mencuci muka

🍓Sapuan pagi dan malam

1 botol 30 ml. Tahan 2 bulan.

.

“Saya bagitau siap2. Produk yang saya jual ni tak mahal pun kalau nak dibandingkan dengan keberkesanannya. Tapi saya boleh beri jaminan.”

 .

JAMINAN WANG 100%

“Saya akan pulangkan setiap sen yang anda labur sekiranya anda tidak gembira dengan produk ini tanpa banyak soal dalam masa 30 hari. Anda gembira, kami juga gembira..”

.

Tak perlu pakai produk lain dah. Hanya pakai satu produk ni je. Tak perlu nak tepek krim siang dan malam.. Sebab tu saya tulis boleh save RM200 sebulan. Sebab tak perlu pakai produk lain dah…

Saya perempuan.. saya nak cantik.. dan saya faham perasaan tertipu dengan produk yang “WOW” tapi hampeh.

Cuba dan rasai sendiri. Jom cantik sama2 girls!!!

– Harga tempatan kualiti antarabangsa
– Kesan seawal 3 HARI
– LULUS KKM & Halal
– Tiada kesan sampingan
– Mudah pakai

>>>> SMS “LS35 ” dan hantarkan ke 012 9095780

>>>>SMS “LS35 ” dan hantarkan ke 012 9095780

>>>>SMS “LS35 ” dan hantarkan ke 012 9095780

Cepat2 order.. Stok dah makin susut ni sebab ramai dah grab.. Jangan sampai terlepas nanti anda jugak menangis!!

FIRST COME FIRST SERVE! @ NO BACKOUT BUYER

P/S: Whats app @ SMS kami di 012-9095780 untuk sebarang pertanyaan, info, detail dan harga produk. Kami serius membantu anda. Untuk kesan awal dan terbaik, kami syorkan anda mengambil 2 botol di awal penggunaan.

Share This

Share This

Share this post with your friends!

Like Pakar Kulit Putih Gebu

dan dapatkan PROMOSI MELELEH sekarang!

You have Successfully Subscribed!