24kgoldsoap300

Diupgrade dari sabun yang lama tapi masih dikekalkan bahan sabun yang lama malah ditambah lagi 8 elemen semulajadi menjadikan “24K Miracle Gold Soap” ni begitu istimewa.

Inginkan kulit seperti artis Korea yang putih & licin?

Nak selfie dgn camera biasa tapi nampak mcm guna Camera 360?

 

Ramai yang risau kulit makin gelap, anak-anak jerawat makin banyak, muka bergerutu. Semuanya sebab cuaca panas sekarang ni. Makin banyak produk di luar yang murah tapi tak berkualiti. Macam mana nak atasi masalah ni?

Haaa meh sini nak beritahu!

“24K Miracle Gold Soap” by A.Z Beauty dapat membantu anda mendapatkan kulit seperti diedit oleh Camera 360! Tak percaya?

Percayalah~ *nyanyi lagu Dato’ Siti Nur Haliza*

24K Gold Miracle Soap by A.Z Beauty telah dinaiktaraf dan ditambah 8 bahan semula jadi yang menjadikan 24K Gold Miracle Soap  istimewa! Apa bahan-bahannya?

 

Wow, banyaknya kebaikan dari bahan-bahan semula jadi ni! Tak mahal ke 24K Miracle Gold Soap ni?

TAK MAHAL TAK MAHAL TAK MAHAL!!!

24K Miracle Gold Soap Exclusive by A.Z. Beauty yang seberat 50 gram HANYA BERNILAI RM30!!! Ulang kata, RM30 SAHAJA!! Pembelian akan dikenakan bayaran pos sebanyak RM7sm/rm10ss. Haaaa, murah kan??

Don’t worry, be happy!

“24K Miracle Gold Soap Exclusive by A.Z. Beauty” telah mendapat kelulusan dari Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (KKM) dan juga telah mendapat pengiktirafan HALAL dari JAKIM!

 

AWAS!

Hentikan penggunaan sekiranya kulit anda tidak sesuai dengan produk ini.

Anda boleh lihat perbezaan sekurang-kurangnya 2 minggu menggunakan 24K Miracle Gold Soap Exclusive by A.Z. Beauty. Muka anda akan makin cerah, licin, tidak lagi menggerutu, jerawat berkurangan, dan muka akan tidak akan lampak kusam lagi, malah kelihatan lebih bertenaga!

 

Masih tak percaya? Lihat testimoni mereka yang dah pun cuba 24K Miracle Gold Soap ni!!

Harga Tetap: RM30

Semestinya 24K Gold Miracle Soap memberi harga mampu milik kepada semua orang! Tak payah beli yang mahal2.. Yang murah kan ada tapi efeknya sama!

Berat : 50gram.

Exclusive by A.Z Beauty

 

 

Perhatian!!

Stok “24K Miracle Gold Soap Exclusive by A.Z. Beauty” sangat laku keras! Dapatkannya sebelum stok habis!

 

Jadi, apa tunggu lagi?

Whatsapp “24KS” ke 012 9095 780

Whatsapp “24KS” ke 012 9095 780

Whatsapp “24KS” ke 012 9095 780

Atau

Belian online di www.putihgebu.com

 

12923108_10204216521373707_5430204247913993470_n

Antara 8 elemen semulajadi yang dimasukkan adalah:

✅24K Gold
•Mencerahkan, menghaluskan dan menganjalkan kulit
•Melindungi dari sinar UV dan merapatkan pori terbuka
•Mengekalkan lembapan & menghidrat kulit
•Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat & parut
•Meratakan tona kulit
•Melindungi dari radikal bebas
•Menanggalkan lebihan minyak
•Meningkatkan keanjalan kulit

✅Ektrak Kayu Manis
Ektrak kayu manis sebagai antioksidan yang membantu mengawal pertumbuhan jerawat, memudarkan parut jerawat dan mencerahkan kulit wajah. Juga bertindak sebagai anflamasi dan anti bakteria.

✅Madu
Bersifat antioksidan dan antibakteria, membantu proses pembersihan sel kulit mati, mematikan bakteria dikulit serta melembapkan kulit.

✅Alpha arbutin
Mengandungi campuran alpha. Menghalang enzim tirosinase yang bertindak balas dengan melanin dalam kulit. Dengan itu mengurangkan parut dan tempat-tempat gelap.Kulit menjadi semula jadi.Alpha juga menghalang proses pigmentasi melanin dalam setiap langkah.Boleh melaraskan warna kulit menjadi lebih putih dalam masa yang singkat.

✅Habbatussauda
minyak habbatus sauda kaya dengan linoleic acid & arginine membantu melegakan alahan pada kulit sentisitif, membasmi radikal bebas & berupaya menyembuhkan kesan luka, calar, kudis & jerawat.
selain membersih kulit, ia juga memperbaiki keanjalan kulit, memulih sel-sel kulit, mencegah kedutan sebelum masa & mampu memulihkan kesan parut.

✅Vitamin A, E dan C
Vitamin A
-Membantu mengurangkan pengeluaran minyak pd kulit wajah.
-Mengurangkan garis halus kerana mengandungi antioksidan yg dapat melawan radikal bebas.
-Menguatkan jaringan kulit dan mencegah jerawat.

Vitamin C
– Mencegah penuaan awal pada kulit(anti aging)
-Anti bakteria terbaik melawan jerawat.
-Melindungi sel-sel kulit baru.
-Membantu pembentukkan kolagen.

Vitamin E
-Menghilangkan kekusaman dan kekeringan pada kulit.

✅Minyak Zaitun
“Demi buah tiin dan zaitun. Dan Gunung Tursina”. (Surah at Tiin ayat 1 dan 2). Allah telah menyebut di dalam Al Quran berkenaan dengan buah zaitun. Ini menunjukkan buah zaitun juga memiliki banyak keistimewaan tersendiri yang jarang diketahui dan diselidiki. Di dalam Al Quran, buah zaitun disebut sebanyak 7 kali di mana sebanyak 2 kali, ia di sebut bersendirian dan 5 kali lagi ia digambarkan dalam Al Quran bersama dengan buah-buahan lain seperti tamar, delima, anggur dan buah tiin.Mampu membersihkan, melindungi, melembabkan, dan menghilangkan bekas make-up. Dapat memberikan kesegaran kulit, menyejukan, mengamankan, dan melengkapi pembersih make-up. Juga berkhasiat menghilangkan parut hitam pada kulit/wajah, serta menghilangkan bekas jerawat.

✅Minyak Argan
Minyak Argan (Argan Oil) adalah dari Buah Argan atau nama saintifiknya Argania Spinosa ialah sejenis pokok yang tergolong di dalam keluarga Sapotaceae
Minyak Argan sangat kaya dengan vitamin E. Memiliki pelbagai manfaat untuk mengatasi dan mencegah jerawat, menghilangkan flex hitam, mencegah penuaan/kedutan, melembabkan dan melembutkan kulit secara alami. ia mudah menyerap kedalam kulit membuat kulit nampak lebih muda cerah dan berseri.

 

 

12321431_10204216358369632_5649419263599980_n 12439441_10204216358689640_8919231997701727474_n 12931212_10204216496733091_3478545495979671796_n

 

Share This

Share This

Share this post with your friends!

Like Pakar Kulit Putih Gebu

dan dapatkan PROMOSI MELELEH sekarang!

You have Successfully Subscribed!